Scooter / Bromfiets Theoriecursus

Scooter / Bromfiets Theoriecursus

Scooter Theoriecursus

De verkeerstheorie is een belangrijke stap bij het halen van elk rijbewijs. Je moet immers aantonen dat jij weet hoe alles in z’n werk gaat op de openbare weg, voordat je zelf in het verkeer gaat deelnemen. Maak – dankzij Jan ter Beek – theorie een makkelijk te overwinnen horde; volg bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen een theoriecursus en vergroot je slagingskans aanzienlijk.

Theorie bij verkeersschool Bussum

Om deel te nemen aan een theoriecursus voor je scooterrijbewijs bij verkeersschool Bussum, moet je 15,5 jaar of ouder zijn. Het is verstandig om hier zo snel mogelijk mee te beginnen, zodat je vlak na of op je verjaardag af kunt rijden! Om je in te schrijven, hebben wij een geldig legitimatiebewijs nodig. Als deze gegevens bekend zijn en het bedrag van de theoriecursus is voldaan, reserveren wij een plekje voor je. Met de kennis van Jan ter Beek theorie wordt dat examen een eitje.

Let er wel op dat je op de dag van het examen ook een geldig identiteitsbewijs moet overhandigen bij het CBR. Als je dit identiteitsbewijs niet kunt tonen, mag je geen examen doen.

Profiteer van Jan ter Beek theorie

Een theoriecursus bij verkeersschool Bussum kost slechts €140,00. Dit is inclusief theorie-examen, boek en examentraining. Een koopje. Jan ter Beek theorie biedt nog veel meer voordeel:

  • Hoog slagingspercentage
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Goede, duidelijke docenten
  • De beste audiovisuele middelen en nieuwste software

Profiteer vandaag nog van deze voordelen; verhoog je slagingskans aanzienlijk en plan hieronder direct je theoriecursus in!

Na het inplannen verzoeken wij je om spoedig telefonisch contact met de rijschool op te nemen om je CBR examen in te plannen. Gereserveerde examens zijn niet meer te verzetten. Het CBR examen vindt plaats in Leusden, Amsterdam of Utrecht en hier moet je met je eigen vervoer naar toe.

Contact opnemen