Ons team

Jan ter Beek Verkeersopleidingen verzorgt al bijna 50 jaar rijlessen in heel veel categorieën. Van auto’s, motors, bromfietsen en aanhangers tot de opleiding voor taxichauffeur. Jan ter Beek Verkeersopleidingen biedt in iedere categorie professionele rijles. Bussum is sinds 1971 het beginpunt op de weg geweest voor ruim 70.000 geslaagde leerlingen!

Van 1971 tot nu

In 1971 begon rijschool Jan ter Beek Verkeersopleidingen als een éénmansrijschool. Tegenwoordig is er veel veranderd en is Jan ter Beek Verkeersopleidingen de grootste verkeersopleider in ‘t Gooi en omstreken. Het doel van onze rijschool is echter nooit veranderd: leerlingen zo snel en veilig mogelijk aan hun rijbewijs helpen. Nieuwe bestuurders de weg op helpen is onze passie. Toen, nu en altijd.

In al die jaren zijn er flink wat toevoegingen gekomen op onze rijles in Bussum. Zo kunnen beginnende automobilisten beginnen in de rijsimulator. Bij rijschool Jan ter Beek Verkeersopleidingen beschikken we over de nieuwste en meest professionele leermethoden.

Veilig en snel je rijbewijs

Ondanks het feit dat we nu de grootste verkeersopleider uit de regio zijn, staat persoonlijke aandacht nog steeds voorop bij elke rijles. Bussum kan zich voorbereiden op nieuwe, talentvolle bestuurders die klaar zijn voor het echte werk. Want bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen is veilig en snel je rijbewijs halen de voornaamste bezigheid. Jij gaat gegarandeerd goed voorbereid de weg op dankzij de rijlessen van Jan ter Beek Verkeersopleidingen.

Contact opnemen