BE dagopleiding

BE dagopleiding

Bij Jan ter Beek rijschool ben je verzekerd van professionele en leerzame rijlessen. Ook als je voor een E achter B rijbewijs (aanhanger rijbewijs) gaat. Een aanhanger is handig voor honderden redenen en het is dan ook echt een aanrader om je B+E rijbewijs te halen. Wij helpen je graag op weg, mét aanhanger.

Binnen één dag B+E

Je aanhanger rijbewijs kun je bij Jan ter Beek rijschool op verschillende manieren halen. Een dagopleiding duurt meestal 4 tot 6 uur, maar je kunt er ook voor kiezen om deze lesuren te verdelen over meerdere dagen. Als je in één dag je aanhanger rijbewijs wilt halen, heb je aansluitend direct een examen.

We raden aan om altijd eerst een proefles in te plannen, zodat we vrijblijvend en passend advies kunnen geven over welke lesmethode het best bij jou past.

Opleiding inplannen

Hier kun je een opleiding reserveren. Houd er rekening mee dat je een gezondheidsverklaring voor de categorie E achter B moet hebben ingevuld op www.mijn.cbr.nl om een opleiding in te plannen. Ook zul je op de website van het CBR onze rijschool moeten machtigen, zodat wij het examen voor je kunnen reserveren. Doe je dit niet van te voren en is je verklaring niet goedgekeurd, loop je het risico dat je examen niet door kan gaan op de dag van je opleiding.

De opleidingen van 6 uur zijn ook beschikbaar als opleidingen van 4 uur en vice-versa, dus zou je dit willen aanpassen voordat je boekt, kun je telefonisch contact met ons kantoor opnemen.

BE Opleiding 6 uur rijles met Examen op de Transporter

BE Opleiding 6 uur rijles met Examen op de Opel Astra

BE Opleiding 4 uur rijles met Examen op de Transporter

BE Opleiding 4 uur rijles met Examen op de Opel Astra

Contact opnemen