Skip to main content
rijsimulator-83d606aa Rijsimulator - Jan ter Beek Verkeersopleidingen

De rijsimulator

rijsimulator-83d606aa Rijsimulator - Jan ter Beek Verkeersopleidingen

De rijsimulator

De rijsimulator

Naast de praktijklessen op de weg biedt Jan ter Beek Verkeersopleidingen de mogelijkheid om te lessen in een heuse rijsimulator. In een simulator maak je gegarandeerd de beste start, zonder risico’s. Alsof je eerst een teen in het water steekt om te zien hoe koud het is; wen eerst rustig aan de weg. Ervaar hoe het voelt om auto te rijden in een rijsimulator, die de instructies automatisch aanpast aan jouw niveau.

Onderdelen en voordelen

De automatische niveauaanpassingen zorgen voor de ultieme rijopleiding op maat. Alle resultaten worden bijgehouden en vastgelegd. De lessen kunnen worden aangepast aan je eigen behoeftes. Zo kun je bijvoorbeeld meer focussen op in- en uitvoegen op de snelweg. De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Voertuigbeheersing
  • Gevaarherkenning
  • Kruispunten
  • Moeilijke rijtaken (inhalen, in- en uitvoegen, snelwegen, etc.)

De autorijsimulator van Jan ter Beek Verkeersopleidingen verhoogt je slagingspercentage met 7%, blijkt uit onderzoek van de Technische Universiteit van Delft. Daarnaast zijn er de volgende voordelen:

  • Je kunt nóg eerder beginnen met rijles
  • Iedere les een uitgebreide analyse in je mail van je vorderingen
  • Persoonlijke begeleiding door een personal virtual coach

De lessen in een autorijsimulator worden ook voor de B-Automaat aangeboden in onze autorijschool in Bussum.

Persoonlijke begeleiding bij autorijschool Bussum

Onze autorijschool in Bussum werkt samen met de Technische Universiteit van Delft voor het gebruik van de simulators. Dit leidt tot ons unieke Sterkte & Zwakte Rapport, dat precies laat zien welke rijtaken je wel of niet beheerst. Je personal coach kan de lessen afstemmen op dit rapport. Zo krijg je bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen altijd persoonlijke begeleiding op maat.