WhatsApp 06-21879206
WhatsApp
035-6997900
info@janterbeek.nl
Support

Rijbewijs auto + aanhanger (B+E)

Rijbewijs auto + aanhanger (B+E)

Kies tussen personenauto of mercedes viano!

Moet je voor je werk met een aanhangwagen kunnen rijden? Ga je op vakantie met de caravan of bezit je een paardentrailer? Of wil je simpelweg de mogelijkheid hebben om makkelijk spullen te vervoeren? Wat je reden ook is, een aanhanger rijbewijs halen kan je vele voordelen opleveren. Dit rijbewijs (B+E) is bij Jan ter Beek autorijschool in Bussum binnen de kortste keren in je bezit. Kies bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen tussen de personenauto (automaat) met aanhanger of de Mercedes Viano (automaat) met aanhanger!

Aanhanger rijbewijs halen

Voor het rijden met een aanhanger geldt dat de toegestane maximum massa van de combinatie (auto en aanhanger) niet meer mag zijn dan 3500 kilogram. Is de totale massa meer, dan moet je een aanhanger rijbewijs halen om ermee te mogen rijden.

Gemiddeld is er 4 à 6 uur rijles nodig om het E achter B rijbewijs te behalen. Daarom is het mogelijk om dit rijbewijs binnen één dag af te ronden. Wij raden aan om altijd een proefles in te plannen om een vrijblijvend en passend advies te krijgen van de professionele instructeurs binnen onze autorijschool. Bussums beste verkeersopleider geeft je de mogelijkheid om de lesuren te verspreiden, of alles op één dag te doen met een aansluitend examen.

Gratis BE proefles

Wil je graag passend advies? Spreek de proefles dan online af of neem contact op met ons kantoor. De kosten van een proefles zijn €39,50. Als je na de proefles één van onze pakketten afneemt, is de proefles gratis. Maar dat is nog niet alles, we bieden nog veel meer voordelen:

  • Gratis Proefles
  • Hoog slagingspercentage
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Flexibele lestijden
  • Meerdere opleidingsmogelijkheden

Kies bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen tussen de personenauto (automaat) met aanhanger of de Mercedes Viano (automaat) met aanhanger. Begin vandaag nog met lessen en krijg die E achter de B op je rijbewijs!

De lesprijs bedraagt €58,50 per uur en het aansluitend examen bedraagt €245,00 uur.

Kostentoelichting
Op alle opleidingen en trainingen van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV zijn de Algemene Voorwaarden van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV van toepassing.
Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.