Rijbewijs auto + aanhanger (B+E)

Rijbewijs auto + aanhanger (B+E)

Kies tussen Opel Astra of Volkswagen Transporter!

Moet je voor je werk met een aanhangwagen kunnen rijden? Ga je op vakantie met de caravan of bezit je een paardentrailer? Of wil je simpelweg de mogelijkheid hebben om makkelijk spullen te vervoeren? Wat je reden ook is, een aanhanger rijbewijs halen kan je vele voordelen opleveren. Dit rijbewijs (B+E) is bij Jan ter Beek autorijschool in Bussum binnen de kortste keren in je bezit. Kies bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen tussen de Opel Astra (automaat) met aanhanger of de Volkswagen Transporter (automaat) met aanhanger!

Aanhanger rijbewijs halen

Voor het rijden met een aanhanger geldt dat de toegestane maximum massa van de combinatie (auto en aanhanger) niet meer mag zijn dan 3500 kilogram. Is de totale massa meer, dan moet je een aanhanger rijbewijs halen om ermee te mogen rijden.

Gemiddeld is er 4 à 6 uur rijles nodig om het E achter B rijbewijs te behalen. Daarom is het mogelijk om dit rijbewijs binnen één dag af te ronden. Wij raden aan om altijd een proefles in te plannen om een vrijblijvend en passend advies te krijgen van de professionele instructeurs binnen onze autorijschool. Bussums beste verkeersopleider geeft je de mogelijkheid om de lesuren te verspreiden, of alles op één dag te doen met een aansluitend examen.

BE proefles

Wil je graag passend advies? Spreek de proefles dan online af of neem contact op met ons kantoor. De kosten van een proefles zijn €45,90.

Maar dat is nog niet alles, we bieden nog veel meer voordelen:

  • Hoog slagingspercentage
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Flexibele lestijden
  • Meerdere opleidingsmogelijkheden
  • Makkelijk op en afstappen op de rijschool

Kies bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen tussen de Opel Astra (automaat) met aanhanger of de Volkswagen Transporter (automaat) met aanhanger. Begin vandaag nog met lessen en krijg die E achter de B op je rijbewijs!

Extra informatie

Als u reserveert voor praktijkexamens in 2024, is de verwachte tariefstijging voor 2024 nog niet meegenomen. De tarieven voor 2024 worden half november definitief vastgesteld. Het CBR is van plan per 1 januari 2024 een tariefstijging door te voeren. Deze zal rond de consumentenprijsindex (CPI) liggen en daarmee is de verwachting dat de tarieven voor praktijkexamens met ongeveer 8,5 % stijgen.

Voor BE categorieën:
– Toeslag Praktijkexamen BE 2024 € 19,75

• Prijswijzigingen voorbehouden november 2022.
• Prijswijzigingen bij het CBR worden tussentijds doorberekend d.m.v. een toeslag.

Op alle opleidingen en trainingen van Jan ter Beek Verkeersopleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen voorbehouden november 2021.

Contact opnemen