Motor Theoriecursus (A)

Motor Theoriecursus (A)

Motor Theoriecursus incl. examen € 99,-

Om je motorrijbewijs te kunnen halen, moet je beschikken over een autorijbewijs (B) of een apart theoriecertificaat voor de motor (ATH). Gelukkig is dit theoriecertificaat te behalen in onze verkeersschool. Bussums nummer één verkeersopleider staat voor je klaar. Samen bereiden we je voor op het theorie-examen. Dankzij Jan ter Beek theorie kun jij binnen de kortste keren met je motor de weg op.

Geldig identiteitsbewijs

Voor de motor theoriecursus in onze verkeersschool in Bussum dien je 16 jaar of ouder te zijn en te beschikken over een geldig identiteitsbewijs. Wij reserveren een plekje bij onze vakkundige docenten zodra je de gegevens van je ID en het bedrag voor de theoriecursus aan ons hebt voldaan. Dan kun je écht aan de slag; op naar dat theorie-examen.

Let er op dat je op de dag van het examen ook een geldig identiteitsbewijs moet kunnen overhandigen aan het CBR. Kun je dit niet tonen, dan mag je geen examen doen en zijn alle lessen bij Jan ter Beek theorie voor niets geweest. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, want na de lessen in onze verkeersschool ga je met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren naar een examen toe. Mét identiteitsbewijs dus.

Boek vandaag nog bij Verkeersschool Bussum

Voor slechts €99,- volg je al een theoriecursus voor je motorrijbewijs bij Jan ter Beek theorie. Dit is inclusief examen, goede docenten en een hoog slagingspercentage. Sla dus vandaag nog je slag: plan een theoriecursus in en doe er je voordeel mee.

Mocht het helaas zo zijn dat je bent gezakt, dan mag je de cursus en het examen voor €49,95 overdoen!

Contact opnemen