Motor Theorie

Motor Theorie

Motor Theorie

Om te beginnen met de motor rijlessen moet je beschikken over een autorijbewijs (B) of een apart theoriecertificaat voor de motor (ATH). Gelukkig is dit theoriecertificaat te behalen bij onze Verkeersschool. Samen bereiden we je voor op het theorie-examen. Dankzij de theorie van Jan ter Beek kun jij binnen de kortste keren met je motor de weg op.

Theorie opleiding

Je motorinstructeur gaat gedurende 2 avonden uitleg geven over de motoropleiding en hoe deze eruit komt te zien en wat je ervan kunt verwachten. Hij gaat alle ins en outs doornemen wat betreft het voertuig, de rijlessen, verkeersdeelname en veiligheid. Ook krijg je theorietraining zodat je klaar bent voor het examen.

Geldig identiteitsbewijs

Let er op dat je op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs moet kunnen overhandigen aan het CBR. Kun je dit niet tonen, dan mag je geen examen doen en is al het leren voor niets geweest. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, want met onze theorieboeken ga je met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren naar een examen toe. Mét identiteitsbewijs dus.

Prijzen theorie examen en leermiddelen

Theorie examen*€ 60,45 
Theorie opleiding incl. examen€126,25 
Theorie studiemateriaal€ 44,50 

* Prijs theorie-examen is inclusief reservering en afhandeling

Contact opnemen