Motor Theorie

Motor Theorie

Motor Theorie

Om te beginnen met de motor rijlessen moet je beschikken over een autorijbewijs (B) of een apart theoriecertificaat voor de motor (ATH). Gelukkig is dit theoriecertificaat te behalen in onze verkeersschool. Bussums nummer één verkeersopleider staat voor je klaar. Samen bereiden we je voor op het theorie-examen. Dankzij Jan ter Beek theorie kun jij binnen de kortste keren met je motor de weg op.

Geldig identiteitsbewijs

Voor een motor theorie examen dien je 16 jaar of ouder te zijn en te beschikken over een geldig identiteitsbewijs. Wij reserveren een plekje voor het theorie examen bij een CBR locatie, datum en tijd naar keuze zodra je de gegevens van je ID en het bedrag voor het theorie examen aan ons hebt voldaan.

Let er op dat je op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs moet kunnen overhandigen aan het CBR. Kun je dit niet tonen, dan mag je geen examen doen en is al het leren voor niets geweest. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, want met onze theorieboeken ga je met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren naar een examen toe. Mét identiteitsbewijs dus.

Prijzen theorie examen en leermiddelen

Theorie examen reservering en afhandeling€ 50,00 
Motor theorieboek€ 27,00 
Internettraining 5 uur € 17,50 
Contact opnemen