Skip to main content
motor-theorie-98d48b96 Motor Theorie - Jan ter Beek Verkeersopleidingen

Motor Theorie

motor-theorie-98d48b96 Motor Theorie - Jan ter Beek Verkeersopleidingen

Motor Theorie

Motor Theorie

Om te beginnen met de motor rijlessen moet je beschikken over een autorijbewijs (B) of een apart theoriecertificaat voor de motor (ATH). Gelukkig is dit theoriecertificaat te behalen bij onze Verkeersschool. Samen bereiden we je voor op het theorie-examen. Dankzij de examentraining van Jan ter Beek kun jij binnen de kortste keren met je motor de weg op.

Theorie

Je docent gaat je gedurende 2 dagdelen klaarstomen voor het theorie-examen met uitgebreide examentrainingen. Na de examentraining zouden de vragen van het CBR een appeltje-eitje moeten zijn! Uiteraard is het wel belangrijk dat je van te voren hier goed voor leert. Je kunt de leermiddelen eventueel bij ons aanschaffen als deze nog niet in je bezit zijn. Het examen zal op korte termijn na de cursus ingepland worden.

Geldig identiteitsbewijs

Let er op dat je op de dag van het examen een geldig identiteitsbewijs moet kunnen overhandigen aan het CBR. Kun je dit niet tonen, dan mag je geen examen doen en is al het leren voor niets geweest. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, want met onze theorieboeken ga je met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren naar een examen toe. Mét identiteitsbewijs dus.

Prijzen theorie examen en leermiddelen

  • * Theorie examen
    € 53,00
  • Theorietraining incl. examen
    € 135,00
  • Theorie studiemateriaal
    € 44,50

* Prijs theorie-examen is inclusief reservering en afhandeling