Auto + Aanhanger (B+E) PROEFLES PLANNEN

Auto + Aanhanger (B+E) PROEFLES PLANNEN

Auto-aanhanger proefles

Gemiddeld is er 4 à 6 uur rijles nodig om het E achter B rijbewijs te behalen. Daarom is het mogelijk om dit rijbewijs binnen één dag af te ronden. Wij raden aan om altijd een proefles in te plannen om een vrijblijvend en passend advies te krijgen van de professionele instructeurs binnen onze autorijschool. Op basis van deze proefles geven wij een doelgericht advies, zodat we kunnen inplannen hoeveel lessen jij nodig hebt. Wil je graag passend advies? Spreek de proefles dan online af of neem contact op met ons kantoor. De kosten van een proefles zijn €39,50. Als je na de proefles één van onze pakketten afneemt, dan is de proefles gratis! het bedrag wordt dan teruggestort op je rekening!

Plan je proefles

Kies bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen tussen de personenauto (automaat) met aanhanger of de Mercedes Viano (automaat) met aanhanger.

De proefles inplannen gaat eenvoudig, snel en overzichtelijk op de website van onze autorijschool. Bussum verwelkomt jou en je aanhanger graag op de weg voor een leerzame, leuke proefles. Zoek in onderstaand schema een datum en tijd die bij jou past en boek je proefles direct. Staat er helemaal geen datum tussen die jou uitkomt? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen een proefles kunnen inplannen.

Contact opnemen