Skip to main content

Auto-aanhanger proefles

Gemiddeld is er 4 à 6 uur rijles nodig om het E achter B rijbewijs te behalen. Daarom is het mogelijk om dit rijbewijs binnen één dag af te ronden. Wij raden aan om altijd een proefles in te plannen om een vrijblijvend en passend advies te krijgen van de professionele instructeurs binnen onze autorijschool. Op basis van deze proefles geven wij een doelgericht advies, zodat we kunnen inplannen hoeveel lessen jij nodig hebt. Wil je graag passend advies? Spreek de proefles dan online af of neem contact op met ons kantoor. De kosten van een proefles zijn €35,00.

Plan je proefles

Kies bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen tussen de Opel Astra (automaat) met aanhanger of de Volkswagen Transporter (automaat) met aanhanger.

De proefles inplannen gaat eenvoudig, snel en overzichtelijk op de website van onze autorijschool. Bussum verwelkomt jou en de aanhanger graag op de weg voor een leerzame, leuke proefles. Zoek in onderstaand schema een datum en tijd die bij jou past en boek je proefles direct. Staat er helemaal geen datum tussen die jou uitkomt? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen een proefles kunnen inplannen.