AUTO (Rijbewijs B)

AUTO (Rijbewijs B)

Autorijles

Als je rijles gaat volgen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat de rijschool garant staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Kies je voor autorijles bij Jan ter Beek, dan kies je precies voor die factoren. Betrouwbare rijinstructeurs die lessen van hoge kwaliteit geven, waarin het plezier van de leerling vooropstaat. Het resultaat: een hoog slagingspercentage met het grootste plezier.

Waarom kiezen voor Jan ter Beek?

Al veel jonge bestuurders gingen je voor met hun eerste rijles. Bussum wordt al ruim 45 jaar opgevrolijkt door diverse lesauto’s. Al deze ervaring in ’t Gooi brachten leerlingen uit onder andere Bussum, Laren, Blaricum en Huizen dat mooie roze pasje. Ben jij de volgende? Bij ons kun je zowel in pakketten als in losse autorijlessen je rijbewijs halen.

Veiligheid, maatwerk en flexibiliteit staan bij Jan ter Beek rijschool voorop. Les jij liever op zaterdag of in de avonduren? Samen met jou kijken we naar wat de beste manier is om je autorijbewijs te halen. Daarnaast bieden wij:

  • De beste instructeurs en theoriecursussen
  • Unieke lesmethode – RIS opleiding
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • De mogelijkheid om direct te beginnen
  • Rijlessen van 60 minuten
  • Opleidingen op maat: faalangst, automaat, etc.

(Proef)rijles Bussum

Ben jij geïnteresseerd in een (proef)rijles? Bussum en omgeving staan te popelen om jou te verwelkomen op de openbare weg. Boek snel je proefles bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen en ontvang advies op maat, zodat we het perfecte pakket voor jou kunnen samenstellen.

Pakketprijzen

Losse prijzen

Auto proefles (60 min.)€ 39,50
Praktijkles (60 min.)€ 57,00
Simulatorles (30 min.)€ 29,50
Heropleiding 7 uur€ 393,00
Leskaart 10,5 uur *€ 578,25
Tussentijdse Toets CBR€ 200,00
Praktijkexamen CBR € 271,00
Theorieopleiding€ 169,50
Theorie-examen **€ 51,00
Theorie studiemateriaal€ 44,50
Engelse leermiddelen ***€ 79,50

* Leskaart 10,5 uur is éénmalig los af te nemen.
** Prijs theorie-examen is inclusief reservering en afhandeling
*** Engelse leermiddelen bevat een theorieboek en 15 uur internettraining

• Tekst- en prijswijzigingen voorbehouden februari 2021.
• Op alle opleidingen en trainingen van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV zijn de Algemene Voorwaarden van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV van toepassing.
• Als de leerling de eerste keer zakt voor het praktijkexamen bij het “All-inclusive pakket”, wordt het herexamen door de rijschool betaald, mits er niet meer dan 4 lessen van de opleiding zijn gemist. Dit is exclusief de lessen die gereden worden voor het herexamen.
• De theorieopleiding zit op waarde gratis in de pakketten.
• De simulatorlessen zijn gratis en vrijblijvend in de pakketten, dus niet verplicht. Deze lessen zijn niet om te zetten in autorijlessen.

Contact opnemen