Auto (B) Theoriecursus

Auto (B) Theoriecursus

Auto Theoriecursus

Een theoriecursus volgen is een goede manier om je voor te bereiden op het auto theorie-examen. Verzeker jezelf van een hoge slagingskans en sla deze slag. Als je wilt deelnemen, moet je 16 jaar of ouder zijn en een geldig identiteitsbewijs meebrengen naar rijschool Jan ter Beek. Theorie leren bij onze verkeersschool in Bussum, gevolgd door een examen bij het CBR. Op naar dat rijbewijs.

Voordelen van Jan ter Beek: theorie

Een auto theoriecursus bij Jan ter Beek: theorie leren zoals het bedoeld is. Met een voorbereid gevoel richting het examen gaan, wetend dat je die theorie gegarandeerd gaat binnen tikken. Onze docenten bereiden je met alle plezier voor op wat er komen gaat. Zij geven je de kennis waarmee jij voorbereid de weg op kunt. Andere voordelen van de theoriecursussen bij onze verkeersschool in Bussum zijn:

  • Een complete theoriecursus voor slechts €145,00
  • Inclusief gratis theorieboek en examentraining
  • Goede, duidelijke docenten
  • Een hoog slagingspercentage
  • Inclusief het theorie-examen
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Voorzien van de beste audiovisuele middelen en nieuwste software

Auto theorie bij verkeersschool Bussum

Indien je geïnteresseerd bent in een auto theoriecursus van Jan ter Beek Verkeersopleidingen, kun je hier eenvoudig online je theoriecursus inplannen. Vrijwel elke maand geven we theoriecursussen van drie dagdelen. Er zit vast een geschikte datum voor je tussen, dus boek snel je theoriecursus en leer wat je moet weten voor het examen.

Boek nu hieronder online jouw auto theoriecursus in!

Na het inplannen verzoeken wij je om spoedig telefonisch contact met de rijschool op te nemen om je CBR examen in te plannen. Gereserveerde examens zijn niet meer te verzetten. Het CBR examen vindt plaats in Leusden, Amsterdam of Utrecht en hier moet je met je eigen vervoer naar toe.

Contact opnemen