Motor Proefles Plannen

Motor Proefles Plannen

Motor proefles

Als je beschikt over een autorijbewijs (B) of een theoriecertificaat motor (ATH), mag je beginnen met een proefles bij rijschool Jan ter Beek Verkeersopleidingen. Onze Verkeersschool in Bussum heeft interessante aanbiedingen voor je. De grootste verkeersopleider in ‘t Gooi en omstreken weet namelijk hoe belangrijk een goed begin is. Op basis van een proefles plannen we de rest van jouw lestraject. Motorrijles op maat, precies zoals jij het wilt.

Proefles inplannen

Je proefles inplannen bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen gebeurt geheel online: snel, makkelijk en overzichtelijk. Zoek in het overzicht naar een datum die jou uitkomt en klik op “Boek nu”. Dan reserveren wij een plekje voor je en kunnen we binnenkort samen de weg op. De proefles is altijd 1 op 1 met de instructeur.

Een proefles kost bij Jan ter Beek te Bussum €39,50.

Staat er geen geschikte datum in de lijst? Neem dan contact op; dan plannen we samen een datum naar wens in.

I.v.m. COVID-19 moeten er voor proeflessen en praktijklessen zelf handschoenen meegenomen worden (of eventueel aanschaffen op de rijschool). Indien u zelf geen helm heeft, dan kunt u bij ons een helmmuts (€4,95) aanschaffen om gebruik te maken van onze helmen. Draag schoenen naar de proefles die de enkels bedekken, een lange stevige broek en een jas voor de veiligheid.

Contact opnemen