WhatsApp 06-21879206
WhatsApp
035-6997900
info@janterbeek.nl
Support

Motor Proefles Plannen

Motor Proefles Plannen

Motor proefles

Wil jij binnenkort beginnen aan je motorrijlessen bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen? Dan heeft onze verkeersschool in Bussum een interessante aanbieding voor je. De grootste verkeersopleider in ‘t Gooi en omstreken weet namelijk hoe belangrijk een goed begin is. Op basis van een proefles plannen we de rest van jouw lestraject. Motorrijles op maat, precies zoals jij het wilt.

Gratis Motorrijles

Je proefles inplannen bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen gebeurt geheel online: snel, makkelijk en overzichtelijk. Zoek in het overzicht naar een datum die jou uitkomt en klik op “Boek nu”. Dan reserveren wij een plekje voor je en kunnen we binnenkort samen de weg op.

Een proefles kost €39,50. Ga je na je proefles door met je opleiding bij Verkeersopleidingen Jan ter Beek dan is de proefles helemaal gratis! Het bedrag wordt dan teruggestort op je rekening.

Schrijf jezelf daarom direct in en profiteer van deze unieke actie. Staat er geen geschikte datum in de lijst? Neem dan contact op; dan plannen we samen een datum naar wens in.