Skip to main content
scooter-462fd2bd Scooter - Jan ter Beek Verkeersopleidingen

Scooter

scooter-462fd2bd Scooter - Jan ter Beek Verkeersopleidingen

Scooter

Scooter

Als je scooter gaat rijden, heb je een scooterrijbewijs nodig. Om die te halen, moet je een theorie-examen doen en een praktijkexamen. Bij onze verkeersschool in Bussum kun je al starten als je 15,5 jaar oud bent. We bereiden je dan helemaal voor op de theorie en op een veilige deelname op de weg.

Eerst theorie

De verkeerstheorie is een belangrijke eerste stap. Je moet immers weten hoe alles in z’n werk gaat op de openbare weg. Bij Jan ter Beek stomen we je helemaal klaar voor het theorie-examen. Zodat je snel met je praktijklessen kunt beginnen. Want dat is toch wel het leukste!

Dan 4 uur rijles.

Zodra je je theoriecertificaat hebt behaald, kun je met je rijlessen starten. Deze bestaan uit 4 uur praktijkles en aansluitend het examen. Je begint met een klein onderdeel voertuigbeheersing. Daarna ga je met de instructeur de openbare weg op om aan je verkeersdeelneming en je verkeersinzicht te werken.

Hoge slagingskans

Onze lessen zijn bijzonder professioneel opgezet. Aan alles is gedacht. Van deskundige instructeurs die met je meerijden tot gratis kleding, helm en communicatieapparatuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat bij Jan ter Beek de slagingskans het grootst is. Dus meld je snel aan. Wie weet rij je al af op je 16de verjaardag.

rood-bol Scooter - Jan ter Beek Verkeersopleidingen Scooter opleiding

4uur rijles
CBR praktijkexamen


1 of 2 daagse opleiding


Gratis gebruik van onze helmen en kleding

€ 473,50

Losse prijzen

 • PROEFLES (60 MIN.)
  € 35,00
 • RIJLES (60 MIN.)
  € 67,00
 • PRAKTIJKEXAMEN
  € 264,00
 • THEORIEOPLEIDING
  € 169,50
 • THEORIE STUDIEMATERIAAL
  € 44,50
 • THEORIE-EXAMEN*
  € 53,00

* Prijs theorie-examen is inclusief reservering en afhandeling

• Prijswijzigingen bij het CBR worden tussentijds doorberekend d.m.v. een toeslag.

Op alle opleidingen en trainingen van Jan ter Beek Verkeersopleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen voorbehouden december 2023.