Auto + aanhanger (B&E) Praktijk & lesprijs

Auto + aanhanger (B&E) Praktijk & lesprijs

Aanhanger Praktijk & lesprijs

Bij Jan ter Beek rijschool ben je verzekerd van professionele en leerzame rijlessen. Ook als je voor een E achter B rijbewijs (aanhanger rijbewijs) gaat. Een aanhanger is handig voor honderden redenen en het is dan ook echt een aanrader om je B+E rijbewijs te halen. Wij helpen je graag op weg, mét aanhanger.

Binnen één dag B+E

Je aanhanger rijbewijs kun je bij Jan ter Beek rijschool op verschillende manieren halen. Een dagopleiding duurt meestal 4 tot 6 uur, maar je kunt er ook voor kiezen om deze lesuren te verdelen over meerdere dagen. Als je in één dag je aanhanger rijbewijs wilt halen, heb je aansluitend direct een examen.

We raden aan om altijd eerst een proefles in te plannen, zodat we vrijblijvend en passend advies kunnen geven over welke lesmethode het best bij jou past. Wil jij zo’n passend advies? Spreek dan de proefles online af of neem contact op met Jan ter Beek rijschool als er geen geschikte datum in de online agenda staat.

Lesprijzen

De kosten voor een proefles zijn €45,90.

We bieden de volgende pakketten aan:

  • 4 uur rijles plus een examen: €549,65 incl. BTW
  • 6 uur rijles plus een examen: €659,25 incl. BTW

De losse lesprijs is €74,00
De prijs van een examen is €306,10

Extra informatie

Als u reserveert voor praktijkexamens in 2024, is de verwachte tariefstijging voor 2024 nog niet meegenomen. De tarieven voor 2024 worden half november definitief vastgesteld. Het CBR is van plan per 1 januari 2024 een tariefstijging door te voeren. Deze zal rond de consumentenprijsindex (CPI) liggen en daarmee is de verwachting dat de tarieven voor praktijkexamens met ongeveer 8,5 % stijgen.

Voor BE categorieën:
– Toeslag Praktijkexamen BE 2024 € 19,75

• Prijswijzigingen bij het CBR worden tussentijds doorberekend d.m.v. een toeslag.

Op alle opleidingen en trainingen van Jan ter Beek Verkeersopleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen voorbehouden november 2022.

Contact opnemen