WhatsApp 06-21879206
WhatsApp
035-6997900
info@janterbeek.nl
Support

Auto + aanhanger (B&E) Praktijk & lesprijs

Auto + aanhanger (B&E) Praktijk & lesprijs

Aanhanger Praktijk & lesprijs

Bij Jan ter Beek rijschool ben je verzekerd van professionele en leerzame rijlessen. Ook als je voor een E achter B rijbewijs (aanhanger rijbewijs) gaat. Een aanhanger is handig voor honderden redenen en het is dan ook echt een aanrader om je B+E rijbewijs te halen. Wij helpen je graag op weg, mét aanhanger.

Binnen één dag B+E

Je aanhanger rijbewijs kun je bij Jan ter Beek rijschool op verschillende manieren halen. Een dagopleiding duurt meestal 4 tot 6 uur, maar je kunt er ook voor kiezen om deze lesuren te verdelen over meerdere dagen. Als je in één dag je aanhanger rijbewijs wilt halen, heb je aansluitend direct een examen.

We raden aan om altijd eerst een proefles in te plannen, zodat we vrijblijvend en passend advies kunnen geven over welke lesmethode het best bij jou past. Wil jij zo’n passend advies? Spreek dan de proefles online af of neem contact op met Jan ter Beek rijschool als er geen geschikte datum in de online agenda staat.

Lesprijzen

De kosten voor een proefles zijn €39,50. Als je na de proefles één van onze pakketten afneemt is deze gratis, en storten wij het bedrag terug op je rekening! We bieden de volgende pakketten aan:

  • 4 uur rijles: €445,00 incl. BTW
  • 6 uur rijles: €545,00 incl. BTW

De lesprijs per uur bedraagt €58,50 en het aansluitende examen kost €245,00. Plan direct online je proefles in en ontdek hoeveel uur rijles jij nodig hebt voor je aanhanger rijbewijs.