Scooter / Brommer proefles (AM2)

Scooter / Brommer proefles (AM2)

Scooter proefles

Wil je binnenkort beginnen met scooterrijlessen? Boek dan nu je proefles bij rijschool Jan ter Beek Verkeersopleidingen! Let op: je moet eerst in het bezit zijn van je bromfiets theorie, voordat je een proefles mag inplannen. Het voordeel van een proefles is dat wij vervolgens gericht advies kunnen geven en kunnen inschatten hoeveel lessen je nodig zult hebben. Zo begin je goed voorbereid aan je scooterrijlessen. Op weg naar dat rijbewijs!

Goedkoop, snel, eenvoudig

Je proefles inplannen bij rijschool Jan ter Beek Verkeersopleidingen gaat snel en eenvoudig en werkt volledig online. Daarnaast is het goedkoop, want voor slechts €52,50 boek je al een scooterproefles van een uur, één op één met de instructeur. Kijk in het schema of er een geschikt tijdstip is en boek online je rijles. Bussum is the place to be als jij je scooterrijbewijs wilt halen. Is er geen datum die jou goed uitkomt? Neem dan even contact op; samen vinden we dan een geschikt moment voor jouw proefles.

LET OP! Wegens COVID-19 moeten de leerlingen zelf hun eigen helm en handschoenen verzorgen. Oortjes voor de communicatie verkopen wij op de rijschool.

Contact opnemen