Scooter / Brommer proefles (AM2)

Scooter proefles

Wil je binnenkort beginnen met scooterrijlessen? Boek dan nu je proefles bij rijschool Jan ter Beek Verkeersopleidingen! Let op: je moet eerst in het bezit zijn van je bromfiets theorie, voordat je een proefles mag inplannen. Het voordeel van een proefles is dat wij vervolgens gericht advies kunnen geven en kunnen inschatten hoeveel lessen je nodig zult hebben. Zo begin je goed voorbereid aan je scooterrijlessen. Op weg naar dat rijbewijs!

Goedkoop, snel, eenvoudig

Je proefles inplannen bij rijschool Jan ter Beek Verkeersopleidingen gaat snel en eenvoudig en werkt volledig online. Daarnaast is het goedkoop, want voor slechts €39,50 boek je al een scooterproefles van een uur, één op één met de instructeur. Kijk in het schema of er een geschikt tijdstip is en boek online je rijles. Bussum is the place to be als jij je scooterrijbewijs wilt halen. Is er geen datum die jou goed uitkomt? Neem dan even contact op; samen vinden we dan een geschikt moment voor jouw proefles.

I.v.m. COVID-19 moeten er voor de praktijklessen zelf handschoenen meegenomen worden (of eventueel aanschaffen op de rijschool). Indien je zelf geen helm hebt, dan kun je bij ons een helmmuts (€4,95) aanschaffen om gebruik te maken van onze helmen.

Contact opnemen