Scooter Praktijk & lesprijs

Scooter Praktijk & lesprijs

Praktijk & lesprijs

Om scooter te rijden, is het bezit van een bromfietsbewijs verplicht. Om deze te verkrijgen, moet je eerst een theorie-examen succesvol afleggen. Daarna kan er een praktijkexamen plaatsvinden. Onze rijschool in Bussum kan met trots een buitengewoon hoog slagingspercentage presenteren. Vele tevreden scooterrijders gingen je al voor bij Jan ter Beek rijschool. Ben jij de volgende?

Hoog slagingspercentage

De hoge slagingskans bij Jan ter Beek rijschool komt voort uit onze kennis. Wij weten dat bromfietsers en scooterrijders erg kwetsbaar zijn in het verkeer. Vaak hebben ze weinig ervaring en gaan ze onvoorbereid het verkeer in. Daarom leiden we je gedegen op en bereiden we je gericht voor op de examens in onze rijschool. Bussum en omstreken verwelkomen je graag veilig op de weg.

Afgezien van een hoge slagingskans, bieden we de volgende voordelen:

  • Start al vanaf 15,5 jaar en rijd af op je verjaardag
  • Mogelijkheid om een proefles af te spreken
  • Mogelijkheid om in 1 dag je rijbewijs te halen
  • Een hoog slagingspercentage
  • Leuke instructeurs (die op de scooter achter je aanrijden)
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Gratis gebruik van kleding, helmen en communicatieapparatuur

Lesprijzen

Boek online je proefles en maak alvast kennis met Jan ter Beek rijschool. Krijg geheel vrijblijvend advies op maat en bepaal hoeveel lessen jij nodig zult hebben. Een rijlespakket kost € 427,50,-. Het pakket bevat 4 uur les en een praktijkexamen. Wij zien je graag verschijnen bij onze rijschool in Bussum.

I.v.m. COVID-19 moeten er voor de praktijklessen zelf handschoenen meegenomen worden (of eventueel aanschaffen op de rijschool). Indien je zelf geen helm hebt, dan kun je bij ons een helmmuts (€4,95) aanschaffen om gebruik te maken van onze helmen.

Klik hier voor het overzicht van de theoriecursussen.

Proefles (60 min.)€ 39,50  
Rijles (60 min.)€ 56,50  
Praktijkexamen€ 233,50  
Theorieopleiding€ 179,50  
Theorie-examen*€ 55,00  
Theorie studiemateriaal€ 44,50  

* Prijs theorie-examen is inclusief reservering en afhandeling

• Prijswijzigingen voorbehouden November 2021.

Op alle opleidingen en trainingen van Jan ter Beek Verkeersopleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Contact opnemen