Auto Praktijk & Lesprijs

2todrive-head-image

Autorijbewijs Praktijk & lesprijs

Praktijklessen bij Jan ter Beek rijschool staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit, een hoog slagingspercentage en al meer dan 50 jaar ervaring. Het rijplezier van onze leerlingen staat bij ons hoog in het vaandel; we houden dan ook rekening met jouw wensen. Les je graag aan de hand van losse autorijlessen of is er een pakket dat perfect bij jou past? Les je liever in het weekend of komt ’s avonds beter uit? Wij passen ons graag aan.

Autorijles Bussum, Hilversum en omgeving

We hebben al veel tevreden leerlingen in Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Hilversum en nog veel meer plaatsen in ’t Gooi. Ben jij de volgende die begint met je autorijles? Onze rijinstructeurs staan voor je klaar met leuke, leerzame en vooral plezierige praktijklessen.

Lesprijzen Jan ter Beek rijschool

Begin vandaag nog met je autorijles in Bussum, bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen. Voor iedereen is er wel een geschikt pakket. Samen kiezen we de meest geschikte weg, op naar dat felbegeerde rijbewijs. Wij bieden de volgende losse rijlessen en pakketten aan:

Proefles (60 min.) € 39,50  
Simulatorles (30 min.)€ 29,50  
Praktijkles (60 min.)€ 58,50  
Heropleiding 7 uur€ 399,00  
Leskaart 10,5 uur *€ 588,00  
Tussentijdse Toets CBR€ 209,50  
Praktijkexamen CBR€ 279,50  
Theorieopleiding€ 179,50  
Theorie-examen **€ 55,00  
Theorie studiemateriaal€ 44,50  
Engelse leermiddelen ***€ 79,75  

* Leskaart 10,5 uur is éénmalig los af te nemen.
** Prijs theorie-examen is inclusief reservering en afhandeling
*** Engelse leermiddelen bevat een theorieboek en 15 uur internettraining

• Prijswijzigingen voorbehouden november 2021.
• Als de leerling de eerste keer zakt voor het praktijkexamen bij de “Rijopleiding Compleet Plus”, wordt het herexamen door de rijschool betaald, mits er niet meer dan 4 lessen van de opleiding zijn gemist. Deze garantie is exclusief de lessen die gereden moeten worden voor het herexamen.
• De theoriecursus en leermiddelen zit op waarde gratis in de pakketten.
• De simulatorlessen zijn gratis en vrijblijvend in de pakketten, dus niet verplicht. Deze lessen zijn niet om te zetten in autorijlessen.

Op alle opleidingen en trainingen van Jan ter Beek Verkeersopleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Contact opnemen