Auto Praktijk & Lesprijs

2todrive-head-image

Autorijbewijs Praktijk & lesprijs

Praktijklessen bij Jan ter Beek rijschool staan garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit, een hoog slagingspercentage en al meer dan 45 jaar ervaring. Het rijplezier van onze leerlingen staat bij ons hoog in het vaandel; we houden dan ook rekening met jouw wensen. Les je graag aan de hand van losse autorijlessen of is er een pakket dat perfect bij jou past? Les je liever in het weekend of komt ’s avonds beter uit? Wij passen ons graag aan.

Autorijles Bussum, Hilversum en omgeving

We hebben al veel tevreden leerlingen in Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Hilversum en nog veel meer plaatsen in ’t Gooi. Ben jij de volgende die begint met je autorijles? Onze rijinstructeurs staan voor je klaar met leuke, leerzame en vooral plezierige praktijklessen.

Lesprijzen Jan ter Beek rijschool

Begin vandaag nog met je autorijles in Bussum, bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen. Voor iedereen is er wel een geschikt pakket. Samen kiezen we de meest geschikte weg, op naar dat felbegeerde rijbewijs. Wij bieden de volgende losse rijlessen en pakketten aan:

Proefles 60 minuten € 39,50  
Rijles 60 minuten€ 51,00  
7 Lessenkaart (eenmalig voor aanvulling pakket of herexamen)€ 350,00  
10 Lessenkaart (eenmalig af te nemen)€ 495,00  
Tussentijdse Toets CBR€ 180,00  
Praktijkexamen CBR€ 250,00  
Rijsimulator rijles 60 minuten€ 22,50  

• Prijswijzigingen voorbehouden oktober 2018.

Examengarantie toelichting
Als de leerling de eerste keer zakt voor het praktijkexamen, wordt het her-examen door de rijschool betaald, mits er niet meer dan 4 lessen van de opleiding zijn gemist.

Op alle opleidingen en trainingen van Jan ter Beek Verkeersopleidingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Contact opnemen