Rijbewijs vrachtauto E achter C

Rijbewijs vrachtauto E achter C

Vrachtauto E achter C

Als je naast je vrachtauto ook nog een extra aanhangwagen of trekker met oplegger wilt besturen, dien je in het bezit te zijn van het rijbewijs E achter C. Voor het volgen van deze opleiding bij Jan ter Beek Bussum, is het basisrijbewijs C vereist.

De praktijkopleiding

De praktijk van je aanhanger rijbewijs halen bestaat voornamelijk uit blokken van 4 uur les of volledige lesdagen. Bij Jan ter Beek Bussum zijn we flexibel en denken we met je mee; de lesdagen kunnen ook kort op elkaar worden ingepland. Denk eraan dat je bij deze praktijkopleiding dient te beschikken over een verklaring van geschiktheid. Hiervoor dien je een medische keuring te ondergaan.

Vrijblijvende adviesles

Om te bepalen hoeveel lessen je nodig hebt, is het aan te raden om een adviesles te volgen. Advieslessen zijn geheel vrijblijvend en absoluut niet verplicht. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij een perfect passend pakket volgt en zo snel mogelijk beschikt over je aanhanger rijbewijs. Wij denken met je mee; je aanhanger rijbewijs halen is nergens zo leuk en plezierig als bij Jan ter Beek Verkeersopleidingen.

  Excl.BTW
Advies € 140,00
Rijles € 75,00
Praktijkexamen € 384,65
   
Opleidingspakket 116 uur les + CCV examen€ 1504,65
Opleidingspakket 220 uur les + CCV examen€ 1784,65
Opleidingspakket 324 uur les + CCV examen€ 2064,65
Opleidingspakket 428 uur les + CCV examen€ 2344,65
Opleidingspakket 532 uur les + CCV examen € 2624,65

Kostentoelichting
Op alle opleidingen en trainingen van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV zijn de Algemene Voorwaarden van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Contact opnemen