Bus Rijbewijs – Beroepsopleiding

Bus Rijbewijs – Beroepsopleiding

Bus Rijbewijs

Wil jij een (auto)bus kunnen besturen die bedoeld is voor het vervoeren van personen? Dan dien je in bezit te zijn van een apart rijbewijs. Voor bussen die 8 tot 16 personen (exclusief de bestuurder) kunnen vervoeren, dien je rijbewijs D1 te hebben. Bussen die meer dan 16 personen kunnen vervoeren, mogen enkel bestuurd worden met rijbewijs D. Bij Jan ter Beek rijschool haal je het D rijbewijs met plezier, dankzij professionele en passievolle instructeurs.

Praktijkexamen bus

In onze verkeersschool in Bussum bieden we veel verschillende verkeersopleidingen aan. Zo kun je bij Jan ter Beek rijschool ook je busrijbewijs halen. Aan het praktijkexamen mag je enkel deelnemen als je beschikt over rijbewijs B en de theoriecertificaten RV1 en V2D. Daarnaast moet je een verklaring van geschiktheid kunnen overhandigen bij het CBR. Hiervoor moet je een medische keuring ondergaan.

Adviesles

Wij denken graag mee met onze leerlingen. Om te bepalen welk pakket het beste bij je past, is het raadzaam om een adviesles af te spreken. Deze les is niet verplicht en geheel vrijblijvend, maar helpt wel bij het maken van een perfecte start. Zo weten we precies hoeveel lessen jij nodig hebt op weg naar dat busrijbewijs.

  Excl.BTW
Advies120 min.€140,00
Rijles60 min.€75,00
Praktijkexamen €384,65
   
Opleidingspakket 116 uur les + CCV examen€1504,65
Opleidingspakket 220 uur les + CCV examen€1784,65
Opleidingspakket 324 uur les + CCV examen€2064,65
Opleidingspakket 428 uur les + CCV examen€2344,65
Opleidingspakket 532 uur les + CCV examen€2624,65

Kostentoelichting
Op alle opleidingen en trainingen van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV zijn de Algemene  Voorwaarden van Verkeersopleidingen Jan ter Beek BV van toepassing. Tekst- en prijswijzigingen zijn onder voorbehoud.

Contact opnemen